Egy vicc az emailről:


Egy munkanélküli jelentkezett a Microsofthoz, takarítói állásra.
A HR-es behívta, elbeszélgetett vele, és tesztelte: söpörje fel a padlót, és utána azt mondta:
- Ok, felveszlek, add meg az email címedet, és elküldöm neked a megfelelő formanyomtatványokat, és a munkakezdés dátumát.

A munkanélküli reménytelenül elmondja neki, hogy nincs számítógépe, és email címe sem. A HR-es azt válaszolja, hogy akkor sajnálja, de mivel nincs email címe, virtuálisan nem is létezik, és ha nem létezik, nem tudja felvenni.

A munkanélküli kijön, nem tudja, mihez kezdjen összesen, 10 dollárral a zsebében. Elhatározza, hogy bemegy egy boltba, és vesz a maradék pénzén egy láda paradicsomot. Házról házra jár, kínálja a paradicsomot, és két órán belül megduplázza a tőkéjét. Ismét vesz paradicsomot, ismét házaknál adja el, és így a végén 60 dollárja van.

Ettől kezdve minden nap kora reggeltől késő estig így keres pénzt, megtriplázva, négyszerezve minden nap a pénzét. Pár héttel később vesz egy szekeret, majd egy kamiont, majd egy kis flotta házhoz szállító kamiont. 5 év elteltével a hajdani munkanélküli az USA legnagyobb élelmiszer kereskedelmi láncának tulajdonosa.

Gondol ezért a családja jövőjére, és elhatározza, hogy életbiztosítást köt. Felhív egy biztosítási ügynököt, választ egyfajta biztosítást, és amikor a beszélgetés befejeződik, az ügynök megkérdezi, milyen email címre küldheti az ajánlatát.
A férfi azt válaszolja, nincs email címe.

Furcsa, válaszolja a biztosítási ügynök, nincs email címe, és mégis mennyi mindent elért, vajon mi mindenre vitte volna, ha lett volna email címe?
A férfi gondolkodik, majd azt válaszolja: takarító lennék a Microsoftnál.


Tanulság: ha van e-mail címed, valószínűleg közelebb vagy a takarítóhoz, mint a milliárdoshoz... :-)

(forrás: viccesviccek.hu)

Születésnapi ajándék


Horváth Attila barátom negyvenedik születésnapja alkalmából a Bélyegző Expressz látogatóinknak egy kis meglepetéssel kedveskedünk:
Kedvezmények:
  • 10% a .hu domain regisztrációs díjainkból
  • 20% a webtárhely árainkból
  • 30% a saját domaines Gmail adminisztrációból
  • 40% a weboldalkészítés szolgáltatásunkból (WordPress, Drupal)
(Arra most nincs hirtelen ötletem, mit adunk, ha Attila 100 éves lesz :)

Eredeti árainkról és szolgáltatásainkról rövid leírás itt olvasható.

A kedvezmények érvényesítéséhez mindössze annyit kérünk, hogy töltsd ki a levelező tesztet, majd később a megrendelésben hivatkozz a “Bélyegző Expressz” kedvezményre.

Ma különösen nagy figyelemmel figyeljük a hosting@elit-info.hu postafiókunkat (gondolom nem árulok titkot: ez egy saját domaines Gmail postafiók...), ahol a megkereséseket és a megrendeléseket várjuk.

A saját Gmailről a blogunkban írogatunk néha:


A kedvezmény a héten megrendelt szolgáltatásokra vonatkozik, az éves díjaknál az első egész évre. Természetesen nem szükséges az átállási folyamatot ma teljesíteni, elegendő a megrendelés.